-Grafički i web dizajn
-Izrada mobilnih i web aplikacija prema narudžbi
-Održavanje i optimizacija web aplikacija

O nama

CodeVision Studio je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u izradi web stranica i aplikacija. Premda je tvrtka kao takva stara 2 godine pod dugogodišnje iskustvo mislimo na to što je tvrtka nastala spajanjem više malih tvrtki i osoba koje imaju višegodišnje iskustvo u svom poslu kroz tzv. freelancing i rad u drugim tvrtkama. Naša misija je pretvoriti Vašu viziju u stvarnost i pomoći Vam se istaknuti u moru konkurencije. Volimo svoj posao, fleksibilni smo, stalo nam je i do Vašeg uspjeha a ne samo našeg i pomoći ćemo koliko got možemo u ostvarivanju Vaše vizije. Obratite nam se s povjerenjem i bez obaveze pa ćemo zajednički pronaći prikladno rješenje za Vaš upit.

...

Stalo nam je i do Vašeg uspjeha, ne samo našeg!

...

Napraviti ćemo sve što znamo da optimiziramo Vaše stranice ili aplikaciju za što bolju poziciju na tražilicama i "digitalnom tržištu", da bude originalno i odudara od konkurencije. Ipak onda jednog dana možemo reći prijateljima, klijentima i poznanicima - "Mi smo radili taj projekt" :) Tako da se pripemite na to da ćemo Vas često nakon završetka projekta pitati dali Vam je naš proizvod pomogao u ostvarenju Vaših ciljeva a ako nije pokušati ćemo sve da to promijenimo.

Nema skrivenih i neplaniranih troškova

...

Koristimo CMS sustave da sami možete uređivati i mijenjati sadržaj Vaše stranice, uz to inicijalni sadržaj unosimo sami u cijeni projekta. Nema paušala, "troškova održavanja" - samo trošak smještaja stranice na web serveru (prva godina besplatna). Samo tehničke i grafičke izmjene naplačujemo u radnim satima.

Fleksibilni smo

...

Svima nam se dogodi da nakon dogovaranja nekog projekta ili posla se sjetimo nećeg novog, zato odudaramo do 15% od specifikacije projekta dogovorene na sastanku.

Naše usluge

DIGITALNI MARKETING

Ukoliko Vam je potrebna promocija Vašeg proizvoda / usluge ili PR uputit ćemo Vas našim partnerima koji imaju dugogodišnje iskustvo i odlične reference u svom poslu, sa tehničke stranice radimo sve što je potrebno za prisutnost Vaših stranica na internetu

...

KONZALTING

U našem dugogodišnjem iskustvu naučili smo dovoljno da Vam možemo pomoći u potrazi za najboljim rješenjem za Vašu ideju/viziju/problem .

...

GRAFIČKI DIZAJN

Grafička rješenja za brending tvrtki s ciljem odudaranja od konkurencije i isticanja na tržištu - logotipovi, kompletan memorandum tvrtke, vizitke, knjiga standarda, katalozi, prezentacije...

...

OPTIMIZACIJA ZA TRAŽILICE

Tehnička SEO optimizacija stranica za što bolje plasiranje na tražilicama, misija nam je da budete viđeni.

...

RESPONZIVNI DIZAJN

Budući da preko 60% korisnika pristupa internetu preko mobilnih uređaja bitno je učiniti Vaše stranice 'mobile friendly', također postojeće web stranice pretvaramo u responzivni dizajn.

...

MOBILNE APLIKACIJE

Aplikacije prema narudžbi na svim mobilnim platformama.

...

ODRŽAVANJE INTERNET STRANICA I APLIKACIJA

Ukoliko imate već gotov proizvod - web stranicu ili aplikaciju i trebate daljnu podršku kod razvijanja i održavanja iste, možemo Vam pomoći.

...

CLOUD APLIKACIJE

Trebate li nešto specifično i da 100% odgovara Vašim željama, tu smo da Vam to realiziramo.

...

BOOKING APLIKACIJE I STRANICE

Ukoliko imate agenciju i potrebna Vam je kvalitetna platforma za prezentaciju Vaših proizvoda i usluga kao i rezervacija istih napraviti ćemo rješenje koje odgovara svim Vašim potrebama.

...

E-COMMERCE / WEBSHOP SUSTAVI

Razvoj E-commerce / Web Shop sustava na Magento i Wordpress WooCommerce platformi. Budite prisutni na "digitalnom tržištu".

...

INTERNET STRANICE

Izrada jednostavnih i složenih web stranica na Wordpress i CodeVision CMS platformi. Što got zamislite pretvoriti ćemo u stvarnost.

...

Naš portfolio

Kroz 5-10 godina našeg radnog iskustva ovo su neki od naših izdvojenih radova:

Što znamo?

Codevision Studio prvenstveno se bavi izradom i održavanjem
Web aplikacija / Mobilnih aplikacija / SEO optimizacijom na sljedećim tehnologijama:

Upoznajte naš tim

Ambiciozna grupa mladih developera koja se je okupila s istim ciljem:
učiti najnovije | stvarati | umrežavati

team

Josip Bukal

CO-Founder, Frontend developer & Sales

team

Nikola Ivančić

CO-Founder & Full stack developer

team

Sven Stanković

IT support

team

Filip Stanković

Digital marketing

team

Rajko Pihać

Graphic designer

team

Franko Zrilić

Frontend developer

Naši partneri i klijenti

Codevision Blog

Što ima novoga u našem studiu, svijetu i tehnologijama. Naučite nešto s nama :)

Javite nam se

Ako Vam se sve do sad svidjelo, slobodno nam se javite za neobavezujuču ponudu, sastanak ili konzultacije. I da... -sigurno ćemo nešto dogovoriti :)

# #